Nejnovější recenze ze sekce Olejové radiátory
- V obytňáku je mnohem líp.
- Dostatečný výkon pro náš obytný vůz.
- Zatím nic negativního, snad to tak i zůstane.
zatím jsem spokojena
- Na chatu s jističem 10A tak akurát
- Rychle se zahřívá - do 10min i při 2°C , delší dobu držíteplo i po vypnutí
- Zaklápěcí kolečka
- Při spadnutí dítěsi si o žebra nerozsekne hlavu - výhoda širších žeber
- Krásně tichá alternativa topení v pokoji s dítětem
- Jelikož je krátký tak malá rozteč koleček, ale jinak to nejde
- Asi bych ocenil delší kabel, nejlépe tak 2x dlouhý, ale lze vyřešit prodlužkou
Pořízeno jako alternativa k hlučnému a zapáchajícímu ventilátoru, a k příliš svítícímu zářiči tepla. Potřebujeme na chatě do pokojíčku miminka - nesvítí, nehučí, nesmrdí ... jsme omezeni příkonem a jističem, takže volba silnějšího nepřipadala v úvahu a do místnosti 18m2 stačí .
- za ty penize uplne super
- samostatné ovládání (vypínač) bočního větráku/ohřevu
- poměr cena výkon
- hodně vytopí
- digitálně nastavitelná teplota
Výrobek nesplňuje deklarované funkce – je vadný:
- vadný termostat, při počáteční teplotě místnosti 22°C a nastavené teplotě na přístroji 15°C po ručním zapnutí, nebo po zapnutí s využitím časovače stále topí – nevypíná (dle Wattmetru), a to ani po 2 hodinách provozu, kdy teplota v místnosti již vzrostla na více jak 26°C.
- vadný návod na použití, po stránce 12 se znovu opakuje stránka 5 až 12, dále po stránce 21 až 52, následuje stránka 61 až 68, dále se opět opakuje stránka 61 až 68, tedy zcela chybí stránky 13 až 20 včetně a stránky 52 až 60 včetně. Celkově je celý návod zmatečný, nejasný, neúplný, spotřebiteli obtížně pochopitelný a místy takřka nečitelný i s lupou.
- použití funkce „Smart Home“, čili Wi-Fi podle návodu je spíš rébus, který se mě nepodařilo vůbec vyřešit, možná je vadný.
Dále nejsem spokojen s popisy na ovládacím panelu - 3x stejný symbol pro nastavený mód výkonu, nejasná indikace topení Zapnuto/Vypnuto, nejasná indikace aktivní Wi-Fi, chybí mě resetovací tlačítko pro párování Wi-Fi (možná ale není potřeba – nevím).
- Malí ale moc užitečný
Zatím jsem jej ještě nevyzkoušela.
- levný a rychle hřeje
- přídavný interní ventilátor mi přijde zbytečný, protože radiátor rychle hřeje v rámci minut
- škoda že nejsou uvedeny stupně na termostatu ...
Jednoduchý, levná a hlavně hřeje
- Velice dobrá regulovatelnost teploty
- výkon, cena
Je to topení, manuální ovládání, malý rozměr,
- Pěkný ohřívač. Elektronické softwarové ovládání.
- Nízký výkon 1000 wattů pro místnosti s vysokými stropy a dvěma velkými okny.
Vynikající topení do malých prostor s kovoplastovými okny.
Původně jsem chtěla produkt od stejné značky s menší výhřevností pro místnost do 45 m, nakonec jsem udělala dobře, že jsem si vzala vyšší řadu.
Topení hřeje dobře, jen škoda, že není součástí termostat s nastavením teploty, takto musíte odhadnout dle otáčecího knoflíku, případně přidat, ubrat. Uvidíme ale, jaká bude spotřeba elektřiny po sezóně.
Tento olejový radiátor je lehký, dobře hřeje a použitím termostatu lze snadno šetřit energii. Já ho používám k vyhřívání koupelny a jsem naprosto spokojený.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Splňuje vše co jsem očekával, již mi vytápí zazimovaný obytňák na 5C v kombinaci se zásuvkovým termostatem.
Vcelku brzy se zahřeje i na nejmenší výkon a po vypnutí termostatem ještě pár minut hřeje. Doporučuji na vytápění nehlídaných malých prostor.
- Nezabírá místo
- pěkný vzhled
- komplikovaný návod k obsluze
Jednoduché nastavení požadovaného výkonu a teploty. Okamžitý náběh teploty. Lehký, snadno přenosný.
- Funguje
- Při vypnutí termostatem v něm nepříjemně lupe, až mě to budilo ze spaní. Takže pravidelně jak se nahřeje a vypne termostat, začne lupat. Fakt hlasitě.
- Nepříjemný zápach umělé hmoty z Číny. Snad aspoň toto přejde.
- Příliš ostré hrany jednotlivých článků.
Lidl shop má lepší produkty. Mnohem lepší. Mám jich hodně od Lidlu, ale tento výrobek mě nepříjemně překvapil až zklamal.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »