Nejnovější recenze ze sekce Olejové radiátory
Je to kvalitní výrobek v poměru cena - kvalita
- Topí, a to je hlavní.
- Pěkný design
- Malý, ale bytelný
- Topí velice málo
- Použitelné pouze v malé místnosti (např. WC 2x2m)
- Herní PC vydává téměř srovnatelné teplo :)
- Min 1 hodina než lehce vyhřeje malou místnost
Produkt nedoporučuji.
Nedali jsme na některé recenze tu a byla to chyba - radiátor vydává jen velice málo "sálavého" tepla.
Hodí se pouze na vytopení menší místnosti typu WC, chtěli jsme vytápět podkrovní místnost cca 3x4m kde je docela chladno a vlhko, stačilo by nám pouze pár stupňů navíc, ale i po třech hodinách nebylo téměř poznat, že tam nějaké topení je.
Mé herní PC dokáže při vyšším výkonu vytopit místnost zhruba srovnatelné či více, což je zarážející, když toto má být radiátor :)
Dvě hvězdičky dávám pouze za design a možnost dotápět si malinkaté místnosti kam moc nejde chlad.
- Zatím nevím...manžel to potřeboval do dilny
o.k.
skladné malých rozměrů a to je výhoda
Velice krásný, tichý, černý radiátor, skvěle hřeje
nízká cena
- Dobrá cena,pěkný vzhled,3 stupně výkonu,žádný hluk.
Radiátor jsem koupil na přitápění malé místnosti kde nemám topení.Používám týden a zatím podle mých představ.Radiátor funguje jak má.
- Super náhrada za akumulacni kamna.
Produkt mám na chalupě a ještě jsem ho dostatečně nevyzkoušela.
- Výborný na přitápění
- Lehký
- Tichý
- Poměrně krátký přívodní kabel
Lepší, než topidlo za stejnou cenu s větrákem.
Drží déle teplo
za cenu odpovídající
Zatím nevýhodu nemá
- mobilní
- nevytopí větší místnost
- nelze nastavit teplotu, nemá stupnici
Tento produkt rozhodně nevyhřeje místnost velikosti 5x4 m a na víc,po rozbalení z origin.balení,byl odpadlý bakelitový krit a bylo vidět celou elektroniku.
- Malý radiátor, přesně se vejde do místa
- Mechanické spínání, funguje i po výpadku elektřiny
- Velká hystereze spínání (velký rozdíl teplot radiátoru)
- Pro malý radiátor je 700 W hodně, stačilo by 400-500 W
- Velmi rychle se zahřeje, vytopí dostatečně místnost 4x5m a je lehký na přenášení. Vzhledově hezký design.
- Radiátor se rychle nahřeje
- Po vypnutí překvapivě dlouho zůstává teplý
Koupili jsme ho do místnosti 30 m2 a s přehledem jedeme na 1 stupěň ze 3, jednoduché mechanické ovládání. O poznání větší pocitové teplo z tohoto olejového radiátoru, než z klasického elektrického radiátoru.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »